Toimituskulut Suomeen vain 2,90€!

On vaikeaa olla nöyrä | T-paita

25,00 

On vaikeaa olla nöyrä kun on niin helvetin hyvä kaikessa! | T-paita

Nyt voit kertoa maailmalle, miten vaikeaa nöyryys voi olla—pue päällesi “On vaikeaa olla nöyrä” T-paita ja astu ulos täynnä itsevarmuutta! Tämä ainutlaatuinen paita on valmistettu laadukkaasta puuvillasta, mikä takaa kestävyyden ja mukavuuden päivästä toiseen. Sen rennon leikkauksen ansiosta paita sopii niin sohvan nurkkaan mukavuutta hakemaan kuin kaupungille säväyttämään. Tämä t-paita on saatavilla eri väreissä, joista jokainen on suunniteltu heijastamaan käyttäjänsä persoonallisuutta ja ylpeää asennetta. Olipa kyseessä sitten syvä musta tai raikas valkoinen, jokainen väri tuo esiin paidan humoristisen tekstin tavalla, joka ei jää huomaamatta.

Kuvittele tilanteita, joissa tämä paita voi olla omiaan: perhejuhlat, ystävien tapaamiset tai vaikka työpaikan casual perjantai. Missä tahansa oletkin, tämä paita kerää katseet ja naurut. Se ei ainoastaan kerro huumorintajustasi, mutta myös siitä, että tiedostat omat kykysi ja olet valmis näyttämään ne maailmalle.

Täydellinen lahja itsevarmalle ystävälle tai sukulaiselle, joka ei pelkää nauraa itselleen. Anna heidän juhlia itseironiaa tässä huvittavassa t-paidassa, joka sanoo paljon enemmän kuin tuhat sanaa.

Osta nyt oma “On vaikeaa olla nöyrä” T-paitasi Hauskatpaidat.com sivustolta ja nauti siitä, miten se tekee arjestasi hieman hauskemman ja paljon mielenkiintoisemman!

On vaikeaa olla nöyrä kun on niin helvetin hyvä kaikessa!  | T-paita info & kokotaulukko

100 % puuvillasta valmistettu klassinen t-paita

  • Unisex-malli sopii miehille ja naisille
  • 100 % puuvillaa
  • Vaalean harmaa on 99 % puuvillaa, 1 % polyesteriä
  • Kangaspaino: 170-180 g/m²
  • Laadukas ja pehmeä materiaali

Toimitusaika

Toimitusaika tuotteille yleisesti on noin 3-10 arkipäivää, joka sisältää tuotteiden painatuksen ja toimituksen. Tuotteiden kuljetukseen käytämme pääosin Postnordia, Postia ja DHL kuljetuspalveluja. Tarvittaessa voimme käyttää myös muita tavarantoimittajia. Lue lisää: Toimitus

Tarkista itselle sopiva koko

T-paita kokotaulukko

Tuotteen mitat voivat vaihdella jopa 5 cm.

A Pituus

Aseta mittanauhan pää kauluksen viereen paidan yläosaan (olkapään korkein kohta). Vedä mittanauha paidan alareunaan.

B Rinta

Mittaa itsesi rinnan ympärysmitta kohdasta, joka on levein. Pidä mittanauha vaakasuorassa.

C Hihan pituus

Aseta mittanauhan pää kauluksen keskikohtaan selkäpuolella, vedä sitten mittanauhaa pitkin hihan yläsaumaa. Kun pääset olkapäähän, pidä mittanauha paikallaan olkapäässä ja jatka vetämistä alas hihan pituutta pitkin, kunnes saavutat hihan reunan.

Kokotaulukko – Tuotteen mitat

KokoPituus: ALeveys: BHiha: C
S71 cm46 cm40 cm
M74 cm51 cm43 cm
L76 cm56 cm47 cm
XL79 cm61 cm51 cm
2XL81 cm66 cm55 cm
3XL84 cm71 cm58 cm
4XL86 cm76 cm62 cm
5XL89 cm81 cm64 cm

Specification: On vaikeaa olla nöyrä | T-paita

On vaikeaa olla nöyrä | T-paita
On vaikeaa olla nöyrä | T-paita
Hauskatpaidat.com
Logo
Shopping cart