Toimituskulut Suomeen vain 2,90€!

Not today satan | T-paita

25,00 

SKU: N/A Category:

Not today satan. Not today | T-paita 

Tämä t-paita on kuin suoraan huumorin taivaasta, ja se on täydellinen valinta kaikille, jotka tarvitsevat pientä lisäpotkua päiväänsä. Paidassa lukeva teksti “Not today satan. Not today” on oiva osoitus siitä, että joskus on vain sanottava “ei” negatiivisille voimille ja päätettävä, että tänään niillä ei ole valtaa.

Tämä oivaltava t-paita voi toimia loistavasti niin henkilökohtaisena kannustimena kuin myös hauskan puheenaiheena ystävien kesken. Se voi olla lempeä muistutus siitä, että meillä on valta valita, minkälaista energiaa annamme päivällemme, ja että voimme aktiivisesti torjua negatiivisia ajatuksia ja tunteita.

Tekstin leikkisä sävy antaa ymmärtää, että joskus on täysin ok sanoa “ei” negatiiviselle asenteelle tai vaikeille tilanteille. Se voi rohkaista meitä asettamaan rajoja ja puolustamaan omaa hyvinvointiamme, jotta voimme säilyttää positiivisen mielenrauhan ja keskittyä siihen, mikä on meille tärkeää.

Lisäksi tämä paita voi olla oiva lahjaidea ystävälle, joka tarvitsee pientä piristystä tai muistutusta omasta voimastaan. Se voi toimia myös loistavana kannustimena niille, jotka taistelevat omia sisäisiä taisteluitaan vastaan ja tarvitsevat muistutuksen omasta voimastaan.

Not today satan. Not today | T-paita info & kokotaulukko

100 % puuvillasta valmistettu klassinen t-paita

  • Unisex-malli sopii miehille ja naisille
  • 100 % puuvillaa
  • Vaalean harmaa on 99 % puuvillaa, 1 % polyesteriä
  • Kangaspaino: 170-180 g/m²
  • Laadukas ja pehmeä materiaali

Toimitusaika

Toimitusaika tuotteille yleisesti on noin 3-10 arkipäivää, joka sisältää tuotteiden painatuksen ja toimituksen. Tuotteiden kuljetukseen käytämme pääosin Postnordia, Postia ja DHL kuljetuspalveluja. Tarvittaessa voimme käyttää myös muita tavarantoimittajia. Lue lisää: Toimitus

Tarkista itselle sopiva koko

T-paita kokotaulukko

Tuotteen mitat voivat vaihdella jopa 5 cm.

A Pituus

Aseta mittanauhan pää kauluksen viereen paidan yläosaan (olkapään korkein kohta). Vedä mittanauha paidan alareunaan.

B Rinta

Mittaa itsesi rinnan ympärysmitta kohdasta, joka on levein. Pidä mittanauha vaakasuorassa.

C Hihan pituus

Aseta mittanauhan pää kauluksen keskikohtaan selkäpuolella, vedä sitten mittanauhaa pitkin hihan yläsaumaa. Kun pääset olkapäähän, pidä mittanauha paikallaan olkapäässä ja jatka vetämistä alas hihan pituutta pitkin, kunnes saavutat hihan reunan.

Kokotaulukko – Tuotteen mitat

KokoPituus: ALeveys: BHiha: C
S71 cm46 cm40 cm
M74 cm51 cm43 cm
L76 cm56 cm47 cm
XL79 cm61 cm51 cm
2XL81 cm66 cm55 cm
3XL84 cm71 cm58 cm
4XL86 cm76 cm62 cm
5XL89 cm81 cm64 cm

Specification: Not today satan | T-paita

Not today satan | T-paita
Not today satan | T-paita
Hauskatpaidat.com
Logo
Shopping cart