Toimituskulut Suomeen vain 2,90€!

Ihmeellistä, miten helposti töissä kadottaa asioita | T-paita

25,00 

Ihmeellistä, miten helposti töissä kadottaa asioita. Tänäänkin kadotin kynäni, puhelimeni, järjeni, unelmani ja elämänhaluni | T-paita 

Kuinka usein olet löytänyt itsesi työpaikalta etsimässä jotain tavaroitasi, vain huomataksesi, että olet kadottanut paljon enemmän kuin olit alun perin ajatellut? Tämä vitsikäs t-paita tarttuu tähän yleiseen kokemukseen hauskalla ja kenties hieman liioitellulla tavalla.

“Ihmeellistä, miten helposti töissä kadottaa asioita” -paidassa on teksti, joka tuo hymyn huulillesi ja nyökkäyksiä kollegoiden keskuudessa. Se on tunnustus siitä, että työympäristö voi joskus olla kuin musta aukko, joka imee sisäänsä kaiken, mitä siinä on, mukaan lukien kynät, puhelimet, järki, unelmat ja jopa elämänhalu!

Kuitenkin tämän paidan viesti ei ole vain vitsi; se on myös tapa ilmaista jotain yleistä, johon moni voi samaistua. Se tarjoaa tilaisuuden nauraa yhdessä työpaikan pienille kommelluksille ja unohtaa hetkeksi kiireet ja stressi. Paita toimii mainiosti myös jäänmurtajana ja keskustelunavaajana, kun jaat samankaltaisia kokemuksia muiden kanssa.

Lisäksi tämä t-paita on täydellinen lahjaideo työtovereille, jotka voivat tunnistaa itsensä samasta tilanteesta. Se on jotain, mikä yhdistää ihmisiä ja luo yhteisöllisyyden tunnetta työpaikalla.

Ihmeellistä, miten helposti töissä kadottaa asioita. Tänäänkin kadotin kynäni, puhelimeni, järjeni, unelmani ja elämänhaluni | T-paita info & kokotaulukko

100 % puuvillasta valmistettu klassinen t-paita

  • Unisex-malli sopii miehille ja naisille
  • 100 % puuvillaa
  • Vaalean harmaa on 99 % puuvillaa, 1 % polyesteriä
  • Kangaspaino: 170-180 g/m²
  • Laadukas ja pehmeä materiaali

Toimitusaika

Toimitusaika tuotteille yleisesti on noin 3-10 arkipäivää, joka sisältää tuotteiden painatuksen ja toimituksen. Tuotteiden kuljetukseen käytämme pääosin Postnordia, Postia ja DHL kuljetuspalveluja. Tarvittaessa voimme käyttää myös muita tavarantoimittajia. Lue lisää: Toimitus

Tarkista itselle sopiva koko

T-paita kokotaulukko

Tuotteen mitat voivat vaihdella jopa 5 cm.

A Pituus

Aseta mittanauhan pää kauluksen viereen paidan yläosaan (olkapään korkein kohta). Vedä mittanauha paidan alareunaan.

B Rinta

Mittaa itsesi rinnan ympärysmitta kohdasta, joka on levein. Pidä mittanauha vaakasuorassa.

C Hihan pituus

Aseta mittanauhan pää kauluksen keskikohtaan selkäpuolella, vedä sitten mittanauhaa pitkin hihan yläsaumaa. Kun pääset olkapäähän, pidä mittanauha paikallaan olkapäässä ja jatka vetämistä alas hihan pituutta pitkin, kunnes saavutat hihan reunan.

Kokotaulukko – Tuotteen mitat

KokoPituus: ALeveys: BHiha: C
S71 cm46 cm40 cm
M74 cm51 cm43 cm
L76 cm56 cm47 cm
XL79 cm61 cm51 cm
2XL81 cm66 cm55 cm
3XL84 cm71 cm58 cm
4XL86 cm76 cm62 cm
5XL89 cm81 cm64 cm

Specification: Ihmeellistä, miten helposti töissä kadottaa asioita | T-paita

Ihmeellistä, miten helposti töissä kadottaa asioita | T-paita
Ihmeellistä, miten helposti töissä kadottaa asioita | T-paita
Hauskatpaidat.com
Logo
Shopping cart