Toimituskulut Suomeen vain 2,90€!

Amatimies | T-paita

25,00 

Amatimies | T-paita

Tässä tulee, koko komeudessaan ja ylpeänä, t-paita, joka huokuu rakkautta ja kunnioitusta kaikille todellisille amatööreille, jotka jatkavat siitä, mihin ammattilaiset jäävät! “Amatimies” -t-paita on tehty sataprosenttisesta puuvillasta, ja se tarjoaa sekä mukavuutta että tyylikkyyttä päivittäisessä käytössä. Valittavanasi on laaja värispektri, aina hillitystä harmaasta energiseen oranssiin, joten löydät varmasti oman suosikkisi. Tämä hupi t-paita on erityinen kunnianosoitus kaikille, jotka ylpeänä tunnustautuvat amatööreiksi – oli kyse sitten harrastuksista, DIY-projekteista tai mistä tahansa uudesta seikkailusta, johon he päättävät syöksyä pää edellä. Se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat huumoria arjen keskellä ja haluavat viestiä sen maailmalle rennon tyylikkäästi. Pukeudu siis “Amatimies” -paitaan ja ota päivä vastaan leveä hymy kasvoillasi, tietäen, että vaikka kaikki ei aina menekään suunnitelmien mukaan, sinulla on ainakin asenne kohdallaan. Se on mainio lahjaidea kenelle tahansa, joka nauttii pienistä elämän käänteistä suurella sydämellä. Anna tämän paidan kertoa maailmalle, että vaikka olet amatööri, teet sen tyylikkäästi ja omalla ainutlaatuisella tavallasi.

Osta nyt ja näytä kaikille, että jokaisessa meissä asuu pieni amatimies, valmiina ottamaan vastaan seuraavan haasteen – sähläten, nauraen ja nauttien jokaisesta hetkestä!

Amatimies | T-paita info & kokotaulukko

100 % puuvillasta valmistettu klassinen t-paita

  • Unisex-malli sopii miehille ja naisille
  • 100 % puuvillaa
  • Vaalean harmaa on 99 % puuvillaa, 1 % polyesteriä
  • Kangaspaino: 170-180 g/m²
  • Laadukas ja pehmeä materiaali

Toimitusaika

Toimitusaika tuotteille yleisesti on noin 3-10 arkipäivää, joka sisältää tuotteiden painatuksen ja toimituksen. Tuotteiden kuljetukseen käytämme pääosin Postnordia, Postia ja DHL kuljetuspalveluja. Tarvittaessa voimme käyttää myös muita tavarantoimittajia. Lue lisää: Toimitus

Tarkista itselle sopiva koko

T-paita kokotaulukko

Tuotteen mitat voivat vaihdella jopa 5 cm.

A Pituus

Aseta mittanauhan pää kauluksen viereen paidan yläosaan (olkapään korkein kohta). Vedä mittanauha paidan alareunaan.

B Rinta

Mittaa itsesi rinnan ympärysmitta kohdasta, joka on levein. Pidä mittanauha vaakasuorassa.

C Hihan pituus

Aseta mittanauhan pää kauluksen keskikohtaan selkäpuolella, vedä sitten mittanauhaa pitkin hihan yläsaumaa. Kun pääset olkapäähän, pidä mittanauha paikallaan olkapäässä ja jatka vetämistä alas hihan pituutta pitkin, kunnes saavutat hihan reunan.

Kokotaulukko – Tuotteen mitat

KokoPituus: ALeveys: BHiha: C
S71 cm46 cm40 cm
M74 cm51 cm43 cm
L76 cm56 cm47 cm
XL79 cm61 cm51 cm
2XL81 cm66 cm55 cm
3XL84 cm71 cm58 cm
4XL86 cm76 cm62 cm
5XL89 cm81 cm64 cm

Specification: Amatimies | T-paita

Amatimies | T-paita
Amatimies | T-paita
Hauskatpaidat.com
Logo
Shopping cart